onsdag den 1. juli 2009

Geniale Ideer


For to år siden skrev Torben Gammelgaard og jeg bogen Creative Office – 55 genveje til den geniale idé. Bogen blev udsolgt fra forlaget, og Torben og jeg allierede os med den fantastiske art director Kent Stephan Jensen, som har sat bogen op i et nyt, sprødt layout og mere lommevenligt format. I dag udkommer den reviderede udgave, som nu blot hedder Geniale Ideer. Her er, hvad læserne har sagt om bogen:

Alvorligt stimulerende, men befriende enkel. Geniale ideers lettilgængelige teknikker hjælper dig give los for kreativiteten og kickstarter din udviklingsproces for alvor.

– Joy Mogensen, Rambøll Management Consulting

En perlerække af skøre og skønne ideer til, hvordan hverdagens rutinetænkning kan sættes på stand by til fordel for et kreativt break.

– Torben Bundgård, Novo Nordisk Corporate Communications

Stærk inspiration til nytænkning. Komprimeret, destilleret og direkte klar til brug. Bør være i enhver travl leders inderlomme.

– Svend Askær, Ledernes Hovedorganisation og PFA

I en presset hverdag er det svært at sætte tid af til inspiration. Men Geniale Ideer kaster på ingen tid tankerne i nye – og vidt forskellige – retninger. En ren fornøjelse!

– Anne Vinkel, Kræftens Bekæmpelse

Bogen udkommer på forlaget People’s Press og fås i handlen til en vejledende udsalgspris på 129,- kr. Check den ud. Og giv en melding, om den hjælper med at få nye idéer til at pible frem.

God læselyst!

(: Lars AP

 

Ingen kommentarer: